tentang kita

chimicron semiconductor co., ltd

chimicron semiconductor co., ltd ialah pakar r&d dalam ic pemandu led, pengurusan kuasa ac-dc, mosfet voltan rendah dan sederhana, beribu pejabat di shenzhen, china. kami mempunyai pasukan juruteknik r&d profesional, dan teknologi terkemuka dunia, dengan pejabat perkhidmatan jualan/rakan kongsi di tanah besar china, hongkong, dan kanada.

dengan kelebihan teknologi canggih kami sendiri dalam reka bentuk dan seni dan kraf cip die, chimicron bekerjasama rapat dengan kilang pembungkusan dan ujian cip teratas, dan mempunyai kawalan ketat dalam kualiti produk, untuk memastikan bekalan kami yang stabil dan kualiti produk yang berterusan. produk kami menikmati fungsi dan kebolehpercayaan yang luar biasa, kepelbagaian dan perkhidmatan selepas jualan yang memuaskan. penggunaannya condong ke hujung pertengahan dan tinggi. kami memberi banyak perhatian kepada pembinaan dan reputasi jenama kami!

bahagian kami mempunyai aplikasi yang luas dalam bidang penggunaan seperti pemacu kuasa lampu led, papan utama tv lcd, pertengahan, telefon bimbit, kotak atas set, gps, terminal pos, dan bank kuasa mudah alih dll.

mengambil kira falsafah pengendalian kualiti diutamakan, keutamaan pelanggan, semua kakitangan chimicron meningkatkan langkah demi langkah standard perkhidmatan kami dan kepuasan pelanggan melalui teknologi inovatif, untuk menjadikan penyelesaian produk anda lebih baik!

gambar syarikat

Pejabat jualan

pasukan jualan

pasukan jualan(2)

satu sudut gudang

Top